divendres, 1 de novembre del 2019

La dona veloç - Imma Monsó


Benvolguts i benvolgudes,

Fa uns quants dies vaig tenir la sort d'assistir al Club de lectura de la llibreria El Cucut de Torroella de Montgrí, amb la Imma Monsó com escriptora convidada.

Compartir les impressions que ens va provocar la lectura de La dona veloç amb la seva autora i, amb la conducció sempre magistral de la sessió de mans de la Teresa -una de les grans llibreteres de vocació que encara queden en aquest país- sempre és un plaer.

Però aquell dia, les hores compartides ens van semblar minuts. I els minuts només un grapat de segons. Potser sí que la trama del llibre i la seva protagonista ens va arrossegar a accelerar cap a una velocitat nítida, asèptica, els nostres comentaris. Però és que els dotze membres del Club, volíem conèixer tantes coses sobre la creació d'aquesta gran obra i teniem tantes ganes de preguntar-les a l'autora, que el temps ja no era el temps, sinó que durant aquells moments, als nostres rellotges les busques tan sols marcaven... instants.
Instants dolços, efímers, agradables, enriquidors que hores d'ara ja els enyorem.

Per sort, els bons moments de la llibreria Cucut, encara tenen molta corda per endavant. Els aprofitaré tots.

Nota: Com sempre, si voleu saber més coses sobre el llibre, l'autora o la llibreria podeu clicar els enllaços ressaltats en color i us conduiran a tota la informació que necessiteu.

Una abraçada,
Jordi

0 comments:

Publica un comentari a l'entrada