Res no serà igual

30 d'octubre de 2021

Presentació a Carme (Anoia) 


Salut internautes, 

Moltes gràcies per fer de la darrere presentació del Res no serà igual un altre trobada memorable.

La idea inicial de ser l'escriptor convidat al Grup de lectura de cal Forner de Carme, va anar creixent fins a convertir-se en una presentació/conferència amb pantalles de plasma, projector  i tècnic de so inclòs.

Tornar al poble que m'ha vist créixer; retrobar-me amb la meva gent que feia molt de temps que no ens vèiem i poder xerrar del Res no serà igual i d'altres coses també... va ser molt més que emotiu. Potser... especial, màgic, brutal i entranyable, serien alguns mots que definirien aquell vespre del dissabte, trenta d'octubre d'enguany, amb tan bon caliu.

Des d'aquí vull agrair una vegada més a en Marc, la Montse, en Jaume i en Vicenç la seva inestimable col·laboració perquè tot sortir tan rebé.

Moltes gràcies!

Fins aviat,

Jordi


24 d'abril de 2021

Trobada d'autors a l'Hospitalet del Llobregat.

Salut internautes,

Aquest any he estat convidat a la trobada d'autors de l'Hospitalet del Llobregat. 

Una ciutat imponent que batega, culturalment, amb molta força i es reivindica com a punt d'origen de molts artistes en molt camps de la cultura. 

Una ciutat que conjuntament amb Palafrugell i Girona formen part del meu cor tri partit a parts iguals. 

L'Hospitalet em va veure créixer des dels zero als 23 anys. Girona el lloc on vaig establir el veïnatge laboral quan vaig sortir de l'Hospitalet i Palafrugell, el lloc on tinc la meva residència habitual, i on han crescut els meus fills. Però el lligam, la vinculació amb l'Hospitalet continua essent important. Allà conservo records d'infantesa i on encara viuen els pares, vellets però trempats i amb bon humor.

Us he el tall de vídeo de l'acte simpàtic i entranyable que hem fet avui. 

Espero que us agradi. 😉

Fins aviat,

Jordi


23 d'abril de 2021 

Diada de Sant Jordi ,a mig gas del confinament.

Salut internautes,

Molts em pregunteu a quina llibreria es pot trobar el Res no serà igualtinc el plaer de dir-vos que actualment només es pot trobar actualment en algunes d'aquestes llibreries:

Al Cucut de Torroella de Montgrí,   🌹🌹🌹  (Esgotat a data d'avui).


A la llibreria Drac d'Olot 🌹🌹🌹 (Esgotat a data d'avui).


A la llibreria 22 de Girona 🌹 🌹 🌹 (Esgotat a data d'avui).

 
I a la llibreria Geli de Girona 🌹 🌹 🌹 (Esgotat a data d'avui).


A la llibreria Aqualata d'Igualada 🌹 🌹 🌹 (Esgotat a data d'avui).


A la llibreria BdP Boutique De la Premsa a Palafrugell 🌹 🌹 🌹 (Esgotat a data d'avui).


A la Papereria - Llibreria Pilar de Palafrugell 🌹 🌹 🌹 Gracies a tots pel vostre interès.

Salut i Bona Diada a tots i totes.

Fins aviat,
Jordi.


12 d'agost de 2020
L'èxit de la presentació va ser del tot vostre.Benvolguts i benvolgudes,

Moltíssimes gràcies per tot el que em vàreu donar i em vau fer sentir. No hi cabia ningú més. El pati de la Biblioteca de Palafrugell el passat dia 12 d'agost de 2020, estava ple de gom a gom. 
Va ser un dia molt especial per mi on, us vaig poder explicar un parell anècdotes del treball de camp camí a Talaixà, ensenyar algunes imatges relacionades amb el llibre i amb en Rodri, que tenia moltes ganes de compartir amb vosaltres. 
L'èxit de la trobada però, va ser del tot vostre. Sense vosaltres, lectors i amics, les nostres històries quedarien en algun calaix sense poder veure mai la llum ni sentir el vostre escalf. I gràcies també, en Josep Oliveras (l'editor), la Neus Colomer (representant d'Omnium Cultural del Baix Empordà) i com no al nostre il·lustríssim alcalde de Palafrugell Josep Pifarrer i Puig. Sou la re pera.  😉 


20 de juny de 2020
Primers passos

Benvolguts i benvolgudes,

On el podeu trobar?
Aquestes són algunes de les llibreries on podeu trobar el Res no serà igual. Una altra opció és fer-ho directament a través del correu electrònic del mateix llibre (resnoseraigual@gmail.com) o contactant amb l'editorial al telèfon: 972 29 12 85.
A Palafrugell el podreu trobar a: L'Esquitx, el Quiosc del carrer Cavallers i a la llibreria papereria Pilar de l'Av. Pompeu Fabra al costat de la fleca Sant Jordi.A quines presentacions podeu anar?
Aviat us posarem aquí mateix, la data, l'hora i el lloc concret. Però ja us avanço que probablement si no tenim més contratemps que ens puguin fer la guitza, seran per aquest ordre a les viles de:

- El 24 de març de 2022 (dijous) a les 19:30 a la Biblioteca de Begur (Baix Empordà) 😉
- El 10 de març de 2022 (dijous) a les 19:00 al Centre Excursionista de Catalunya (Barcelonès) 😉
- El 30 d'octubre de 2021 (dissabte) a les 19:00 al Casal de Carme (Anoia) 😉
- El 12 d'agost de 2020 (dimecres) a les 19:30 al pati de la Biblioteca de Palafrugell 😉
- El 25 de juliol de 2020 (dissabte) a les 19:30 a l'arxiu Comarcal d'Olot 😉
- El 19 de febrer de 2020 (dimecres) a les 19:00 hores. Taula rodona a la Mercè de Girona. 😉


Per saber-ne més sobre el llibre?
Podeu clicar en aquest enllaços d'entrevistes televisives on em podeu veure i sentir donant informació privilegiada de la trama.:Fins aviat,
Una abraçada,
Jordi

02 d'abril de 2020
Les primeres línies del RES NO SERÀ IGUAL. 


Benvolguts i benvolgudes,

Així és com comença RES NO SERÀ IGUAL, la novel·la que encara no ha pogut ser presentada en societat pel COVID-19. Però no patiu, aviat la podreu trobar en algunes de les llibreries del país. 😊

Una abraçada,
Jordi

23 de març de 2020
El lloc on escric, rumio, corregeixo i torno a corregir.


Benvolgudes i benvolguts !

Ja ho veieu. Aquest és el lloc, on m'assec de tant en tant a escriure les idees que em volten pel cap.
Ara estic treballant en el segon projecte que serà molt diferent del Res no serà igual. No tinc ni idea de quant el donaré per acabat. Només sé que va per llarg i que no el pressionaré en cap sentit. Ell mana i jo escric. El que sí us puc avançar és que serà un caramel·let pels amants de la morbositat.

Una abraçada,
Jordi


8 de març de 2020
Ja el tenim a casa. Semblava que no podia ser.

Benvolguts i benvolgudes!
Va ser un moment únic, agradable, especial, il·lusionant com hi ha pocs a la vida. El passat vuit de març de 2020, el somni es feia realitat. Tenia a les mans els primers trenta-vuit llibres enviats per l'Editorial Josep Oliveras de Sant Joan les Fonts, per anar fent boca.
De seguida vaig començar a fer forats a l'agenda per les nombroses presentacions, entrevistes a les ràdios i televisions locals, En especial aquelles on es desenvoluparia gran part de l'acció.

El destí però va estroncar, millor dit, va allargar totes aquelles petites joies que serien les trobades amb els lectors. Una pandèmia, com feia anys que no teníem, des de la grip espanyola del 1918, ho arrabassava tot i feia forat a tots els nivells de la vida social. 
De cop, tot es parava. Tot s'ajornava. Molta gent arreu del món moria a causa d'un maleït virus fabricat a la Xina i batejat amb el nom de COVID19. El Govern de la Generalitat imposà el confinament i el tancament total de Catalunya. Calia quedar-se a casa per frenar el ritme d'infectats que creixia cada dia a una velocitat exponencial. Tocava lluitar decididament, contra aquesta malaltia; ser generosos i pensar que una mala acció, egoista, incívica, de una sola persona podia ser mortal de necessitat, sobretot, pels nostres majors i persones més vulnerables a causa d'alguna malura congènita que portessin de sèrie.

El Sant Jordi quedava ajornat. Però la voluntat i la cultura no moriran mai. Per moltes pandèmies vils i cruentes que puguin venir.


Una abraçada,
Jordi26 de gener de 2020
El somni es farà realitat.


Benvolgudes i benvolguts,

Amb aquesta imatge començava a fer-se realitat un somni.
Aquest dia de Sant Alberic rebia la notícia per part de l'editorial, que el llibre entrava a la fase final de paginació, maquetació i revisió. En aquell instant vaig decidir recollir els grans moments que formaran part de la història de la primera novel·la.

Compartiré amb vosaltres tot allò que us pugui agradar. Aquells petits moments tant entranyables en tota obra literària, que van des del naixement del llibre fins que es fa gran i campa per si sol. Aleshores, només aleshores, conscient que el llibre serà més vostre que nostre (entenen el plural com muses i escriptor) deixaré que voli totalment lliure, enamorant a tots els lectors i lectores que pugui sense cap mena de distinció. 😊

Una forta abraçada.
Jordi

0 comments:

Publica un comentari a l'entrada