diumenge, 13 d’octubre del 2019

IKIGAI - Francesc Miralles i Héctor García

 
Benvolguts i benvolgudes,

Quan un autor ho explica tot i més... poques paraules podem afegir els lectors.

Amb més d'un milió de llibres venuts en Francesc Miralles i l'Héctor García posen a les nostres mans, una manera de viure que han practicat durant molts anys els habitants de l'illa japonesa d'Okinawa.

La filosofia vital dels habitants d'Okinawa ha aconseguit que l'alegria flueixi de forma natural en cada gest i, per analogia, en la forma que tenen de relacionar-se entre ells i els turistes que els visiten. La Feina ha deixat de ser un treball esclavitzant per convertir-se en una passió. Continuen actius, mengen bé i fan exercici moderat cada dia, malgrat, la seva avançada edat. Potser és per això i per alguna cosa més, que la majoria superen la barrera dels cent anys amb una energia extraordinària.

Ikigai és més que una paraula. És més que la raó que els motiva a seguir endavant cada dia. És allò que cada un de nosaltres ha de descobrir per si mateix. El concepte Ikigai, pot canviar el món. Ens pot obrir els ulls i pot ser el motor de la nostra felicitat i per contagi... la dels que ens envolten. Depèn només de nosaltres.

Fins aviat,
Jordi

0 comments:

Publica un comentari a l'entrada