divendres, 16 de novembre de 2012

L'autonomia que ens cal és la de Portugal - Patrícia Gabancho

Salut internautes,

Dijous dia 22 de novembre, se'n va fer una de bona a Palafrugell.
Em refereixo a la visita de la Patrícia Gabancho, que va venir convidada per l'Assamblea Nacional Catalana de Palafrugell i ens va parlar del seu penúltim llibre "La autonomia que ens cal és la de Portugal".

La guanyadora del premi "Prudenci Bertrana 2012" per la seva obra "La neta d'Adam", va venir a Palafrugell tres dies abans de les eleccions al Parlament de de Catalunya per contribuir a aixecar el caliu independentista de la nostra Vila, per desmuntar mites, mentides, confabulacions i despropòsits que s'han dit i es diuen encara avui dia sobre Catalunya, els catalans i de la (més que possible) propera independència de la nostra nació.

Una gran escriptora, una gran obra literària, un gran missatge, i un gran llibre, es van concertar a Palafrugell en aquests temps tan interessants que ens a tocat viure. Jo de vosaltres (si teniu ocasió) no em perdria les seves xerrades - presentacions  i miraria d'assistir-hi puntualment no fos cas que haguéssiu de seguir la seva ponència a peu dret per no quedar cadires lliures (hehehe).

Fins aviat,
Jordi

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada