dijous, 20 de setembre del 2012

Tres llibres que m'agradaria llegir.

Salut internautes,

Vet aquí tres llibres que em donen bones vibracions:

Tres novetats, que en pocs dies veurem a gairebé totes les llibreries i biblioteques del nostre país. 
Tres autors, que han aconseguit captar l'atenció de molts lectors influenciats (potser) pels èxits de vendes que els han precedit i també,
Tres escriptors amb tres estils d'escriure molt diferents que arriben a un gran ventall de seguidors de diferents edats. Amb qualsevol cas, tres llibres que prometen molt encara que tractin de temàtiques tan dispars entre si.

Serà interessant veure si en les properes setmanes aquests  "tres magnífics" són capaços de desplaçar de les primeres posicions dels llistats de llibres més venuts, a algunes de les actuals obres literàries de molta qualitat literària com per exemple: la trilogia de les ombres de Grey o la novel·la de l' avi de 100 anys que es va escapar per la finestra. 

En fi, aviat ho comprovarem. Bones lectures !
Fins aviat,
Jordi.

1 comentari:

  1. Suposo que aquest de Follett és la segona part de la seva magna trilogia. No he llegit el primer, suposo que caurà algun dia. Martí Gironell em va decebre enormement amb la seva primera novel·la, tant, que no li he volgut donar cap més oportunitat. Andrea Camilleri encara no l'he estrenat. També caurà algun dia.

    ResponElimina