diumenge, 27 d’abril del 2014

Els més venuts del Sant Jordi 2014

Salut internautes,

Hem hagut d'esperar tres o quatre dies a  tenir la llista definitiva dels llibres més venuts d'aquest Sant Jordi 2014, però finalment ja la tenim aquí. 
Aquest any a part dels llibres de ficció i de no ficció, he afegit els deu llibres de més èxit de la literatura infantil/juvenil com a petit homenatge als lectors més joves.  És un sector de públic que als blocaires de novel·les ens desperta tendresa i simpatia, però que sovint, no els hi prestem tota l'atenció que es mereixen, potser perquè el ritme de les novetats literàries adreçades a un públic més adult és molt més amplia i la velocitat en que aquestes s'editen agafa un ritme de vertigen i de canvis constants que ens té capficats. Així doncs, aquí teniu els tres llistats de les obres més venudes a la vostra disposició. 

Fins aviat
Jordi

.- Els deu més venuts de literatura infantil/juvenil


.- Els deu més venuts del Sant Jordi 2014 de Ficció




.- Els deu més venuts del Sant Jordi 2014 de No Ficció


2 comentaris:

  1. au! som-hi tots a llegir Jonasson!

    ResponElimina
  2. Fa uns dies vaig acabar "Eufòria" i ara estic llegint "Dies de Frontera". Tots dos bé. El primer d'infantils "Sant Jordi i el Drac" li vaig comprar a la meva filla fa un parell d'anys. Que passis un bon cap de setmana de flors, Jordi

    ResponElimina