dissabte, 16 de novembre del 2013

"El pelegrinatge insòlit de Harold Fry" de la Rachel Joyce.

Salut internautes,

Tinc entre mans un llibre altament recomanable segons diuen molts lectors i segons professen les crítiques que he trobat a través de la xarxa.

"Un petit échantillon" que diuen els francesos:
"La carta que ho havia de canviar tot va arribar un dimarts. Era un matí qualsevol de mitjan abril que feia olor de roba neta i gespa segada. En Harold Fry estava assegut a la taula per esmorzar, acabat d'afaitar, amb una camisa neta i corbata,davant d'una torrada que no es menjava. Per la finestra de la cuina guaitava amb ulls distrets a la gespa arranada del davant, amb l'estenedor desplegable de la Maureen clavat al mig i encerclada per tots tres costats per la tanca de fusta dels veïns.
- Harold! - va cridar la Maureen per sobre del brunzit de l'aspirador -. Carta!" (...)

Així comença aquesta novel·la de la Rachel Joyce publicada en català l'any 2012 i traduïda a molts idiomes. Ha passat més d'un any de la seva publicació a la nostra llengua i la seva fama continua creixent. Tinc ganes de comprovar per mi mateix si aquesta fama és del tot ben merescuda o respon més aviat a criteris comercials. De moment les vibracions són bones, hehehe.

Us deixo amb un "book video trailer" de la novel·la per anar fent boca.
Fins aviat,
Jordi

0 comments:

Publica un comentari a l'entrada