Escrits, contes, narracions de l'autor del blog.

dissabte, 16 de novembre de 2013

"El pelegrinatge insòlit de Harold Fry" de la Rachel Joyce.

Salut internautes,

Tinc entre mans un llibre altament recomanable segons diuen molts lectors i segons professen les crítiques que he trobat a través de la xarxa.

"Un petit échantillon" que diuen els francesos:
"La carta que ho havia de canviar tot va arribar un dimarts. Era un matí qualsevol de mitjan abril que feia olor de roba neta i gespa segada. En Harold Fry estava assegut a la taula per esmorzar, acabat d'afaitar, amb una camisa neta i corbata,davant d'una torrada que no es menjava. Per la finestra de la cuina guaitava amb ulls distrets a la gespa arranada del davant, amb l'estenedor desplegable de la Maureen clavat al mig i encerclada per tots tres costats per la tanca de fusta dels veïns.
- Harold! - va cridar la Maureen per sobre del brunzit de l'aspirador -. Carta!" (...)

Així comença aquesta novel·la de la Rachel Joyce publicada en català l'any 2012 i traduïda a molts idiomes. Ha passat més d'un any de la seva publicació a la nostra llengua i la seva fama continua creixent. Tinc ganes de comprovar per mi mateix si aquesta fama és del tot ben merescuda o respon més aviat a criteris comercials. De moment les vibracions són bones, hehehe.

Us deixo amb un "book video trailer" de la novel·la per anar fent boca.
Fins aviat,
Jordi

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada