dimecres, 20 d’abril de 2011

Sant Jordi 2011. Sant tornem-hi, que ens agrada i es fa curt.

Salut Internautes,
Aquest any no hi ha un llibre que destaqui molt en quant a vendes per sobre dels altres sinó que més aviat hi ha tot un ventall de molt bones novel·les que engloben els diferents registres de la literatura catalana com: l'humor, la novel·la negra, la narrativa històrica, etc, que assoliran un gran volum de vendes aquest Sant Jordi 2011.
Com sempre es fa difícil decidir quin llibre és millor que un altre. Sempre he cregut que, en realitat, és el propi llibre que ens atrapa, que ens sedueix, que ens escull i que per alguna o altra raó cau, a les nostres mans. Tan se val si era o no el llibre que volíem trobar, si el teníem pensat comprar, si ens l'han regalat o si ens hem decidit per ell a última hora en una parada de Sant Jordi. Si hi pareu atenció... sempre hi ha un moment, una espurna de temps que aquell llibre connecta amb nosaltres, que ens atrau i ens predisposa a la seva lectura.

Aquest és el cas d' "El llegat de la Vall", de "Promet-me que seràs lliure" i també el d' "Escollida pels Déus" per esmentar tres dels llibres més recents que he adquirit. El primer ha estat el meu regal avançat d'aquest Sant Jordi i els dos darrers, han resultat un veritable plaer de lectura i els he "devorat" literàriament parlant.
Així doncs, per aquest Sant Jordi 2011, no hem conformaré en donar-vos una llista dels 10 més venuts o dels 23 més llegits. Sinó que us en deixaré un extens recull de portades de llibres perquè sigui el propi llibre que us atrapi o us enamori. (Per cert en són 40, hehehe.)
Fins aviat,
Jordi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada