divendres, 5 de març de 2021

Calamarsets de la Costabrava



Salut internautes, 

El dia de Tots Sants de l'any passat, vam fer un sopar de castanyada digne d'un hotel-spa de cinc estrelles i un restaurant de cinc forquilles. Calamarsets de la llotja de Palamós amb una picadeta d'all i julivert passats per la planxa que es desfeien a la boca. De segon plat gambes pescades al canó marítim de Llafranc i uns musclets del tipus dàtil, menudets, molsudets al vapor. 

Tot el tiberi acompanyat d'un cava de bombolla petita, delicada, de no sé quina reserva però d'una exquisidesa tal, que te feia veure les portes del cel al primer glop. Al segon glop, se't presentava al davant el mateix Sant Pere amb la mateixa ampolla sota el braç; i al tercer ja t'imaginaves jugant a la brisca amb Déu Nostre Senyor en companyia d'àngels i arcàngels que per cert, els deixava  arruïnats després d'un temps intemporal i agradós.

Fins aviat,

Jordi

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada