diumenge, 6 de setembre del 2020

Bones companyies

Salut internautes,

Venen dies nuvolats, de fred, de recolliment i de novetats literàries que ens convidaran a la intimitat i a retrobar-nos serenament amb bons llibres.

Un setembre farcit de bones companyies que em disposo –amics lectors– a presentar-vos. Son quinze llibres. Alguns ja els coneixeu i altres encara no han estat publicats. Però tots ells, us faran passar moltes estones entranyables. Com les amistats, cada llibre gaudeix de la meva confiança i n'estic segur que un cop llegits, també els voldreu donar a conèixer als vostres amics i familiars. 

D'igual manera a quan tenim una notícia agradable que sentim la necessitat imperativa de compartir-la amb tots aquells que sabem que la valoraran i l'acolliran sense prejudicis o recances, amb els braços oberts com un més de la família, d'aquesta confiada manera, us presento aquests 15 llibres.

Com sempre dic, no hi ha prou de cercar la felicitat, cal trobar-la. I quan la tenim no deixar-la escapar. Aquestes son les grans obres, les bones companyies, on a ulls clucs la podreu trobar. 

Les primeres cinc:

1.- A Bàrcino de Maria Carme Roca

2.- Un mar d'estiu de Rafel Nadal

3.- La drecera de Miquel Martin

4.- Paraula de jueu de Martí Gironell

5.- Aprendre a parlar amb les plantes de Marta Orriols


...demà més. 😉

Fins aviat,
Jordi

1 comentari:

  1. Llegits els dos de Periscopi, per mi infinitament millor la Marta Orriols, en una altra dimensió. Dels altres tres, cap intenció de llegir-los.

    ResponElimina