dissabte, 17 de desembre del 2011

Bon Nadal i Bones Festes!

 Salut internautes,

Aquest any vull desitjar, especialment a tots als qui em seguiu i em visiteu des de molts lloc del món, un Bon Nadal i unes Bones Festes plenes de felicitat. 
M'agradaria fer-ho físicament. Un per un. Però afortunadament sou milers i milers els que de forma continuada o esporàdica, doneu un tomb pel bloc i per tant m'és materialment impossible. Tot i així, com a mínim vull fer-ho amb el vostre idioma. Espero no deixar-me'n cap! (hehehe).
Així doncs... allà va:
Bon Nadal, Jai zoriontsuak, Bo Nadal, Feliz Navidad, Merry Christmas, Joyeux Noël, Frohe Weihnachten,  Καλά Χριστούγεννα, Bon Nadau, Nadolig Llawen, חג מולד שמח, Nollaig Shona, Gleðileg jól, Buon Natale, メリークリスマス, Lorem Nativitatis, God jul, Wesołych Świąt, Feliz Natal, Crăciun fericit, С Рождеством, Срећан Божић, Mutlu Noeller, Veselé Vánoce, З Різдвом, 诞节快乐, Geseënde Kersfees.

Gràcies de tot cor, perquè els vostres comentaris i les vostres visites, són el motor que m'ajuda a continuar escrivint en aquest bloc i fan que em senti acompanyat en aquesta aventura literària.


Fins aviat,
Jordi

5 comentaris:

  1. Bon Nadal
    i
    bones lectures!!!

    (des del Vallès Occidental)

    ResponElimina
  2. Hola, maco! Gràcies pels afalacs a la cantireta, estic contenta que t'agradi el que poso per allà.
    Un bon nadal per a tu, i una feliç entrada al 2012. I que les lectures sempre et facin profit i savi. Una abraçada des de l'Urgell.

    ResponElimina
  3. Una abraçada i molt bones festes a tu també!!

    ResponElimina
  4. Bon Nadal, ple de lectures i bona música! Felicitats pel bloc!

    ResponElimina