dimecres, 29 de juny del 2011

L'hora del lector... tanca? No pot ser. I ara què?


L'hora del lector s'ha acabat. Fa dies que anava sentint el rumor de que el programa l'hora del lector baixava la persiana, però no m'ho podia, o millor dit, no m'ho volia creure. En el fons imaginava que en realitat seria un parèntesi d'estiu per fer canvis en el programa i prou.

Enrere queden quatre anys d'entrevistes amb grans escriptors, de recomanacions d'encertades lectures, de divulgacions d'escriptors novells, de moments poètics entranyables i de referències indispensables dins l'univers literari de tots els temps.

I ara què? 
El no res? 
Ens hem quedat sense aquests 60 minuts de complaença lectora?
Digueu-me optimista, però potser es tracta d'un adéu no definitiu, o potser es tracta d'una aturada tècnica per repensar el programa i per tornar (com a molt tard) després de l'estiu amb noves energies i amb renovada empemta.

Senzillament no em crec que la direcció de TV3 o la corporació catalana de ràdio i televisió suprimeixi aquest programa sense tenir alguna carta amagada a la màniga, sense tenir prevista alguna sorpresa agradable pels lectors i/o seguidors d'aquest programa. Si a la graella televisiva catalana hi trobem documentals de les més variades temàtiques, amb més raó hem de poder trobar un programa d'aquestes característiques que ens apassiona a molts lectors.

Així doncs, amb aquesta esperançada voluntat, us deixo amb un de tants programes que em van agradar.

1 comentari:

  1. molts programes tanquen fins després de l'estiu, esperem que aquest també torni

    ResponElimina