dissabte, 12 de març de 2011

El mon editorial es belluga. Jordi Ferré i Jordi Porta, dos presidents del mon cultural.

Salut Internautes,
Com veieu els Jordis estem de moda:
El passat dia 10 de març en Jordi Ferré va estar nomenat nou president dels editors en Català. Tal i com esmentava el comunicat d'Europa Press, de les 18:16, Jordi Ferré va ser nomenat president de l'Associació  d'Editors en Llengua Catalana (AELLC) després que Ernest Folch hagi presentat la seva dimissió per incorporar-se com a director d'Ediciones B.
Però això no es tot:
Un altre Jordi de cognom Porta va ser nomenat no fa gaire, el 19 de gener (tal i com es publicava en el diari Regió-set del mateix dia), nou president de la Fundació Enciclopèdia Catalana. Porta va ser escollit president en substitució d'Agustí Montal, que n'ha estat president des del 2006, i que ha impulsat la modernització del grup i també la seva expansió. Montal però, seguirà presidint els consells d'administració de les empreses propietat del grup, com ho són Enciclopèdia Catalana, Digec i La Galera.
Així doncs, des d'aquí els hi desitgem "llarga vida" als nous presidents  i molts èxits editorials en la seva nova etapa.
Ara, em vénen al cap altres personatges il·lustres del paisatge cultural català com: Jordi Pujol, Jordi Coca, Jordi Molist, Jordi Llovet, Jordi Puntí, Jordi Bonells i perquè no qui subscriu aquest blog, hehehe.

Fins aviat,

Jordi

0 comments:

Publica un comentari a l'entrada