divendres, 10 de desembre del 2010

Estic llegint "L'Arqueòleg" d'en Martí Gironell

Feia temps que volia endinsar-me en les novel·les històriques d'en Marti Gironell. Ara, tot just quan he acabat de llegir el darrer llibre d'un altre escriptor famós, he vist que s'anunciava la sortida a la venda de la tercera novel·la d'en Martí Gironell.
Diuen que un bon llibre t'ha d'enganxar abans de les primeres cinquanta pàgines i si no és així el pots deixar a la prestatgeria tranquil·lament que ja no t'enganxarà. Jo acostumo a donar sempre un marge de cent pàgines per si de cas. De fet, L'arqueòleg, ja a les seves primeres pàgines dibuixa una situació que fa que vulguis saber-ne més i més i més. És mes, de cop i volta, et veus submergit en el llibre, al costat del pare Ubach (monjo de Montserrat), i voldries acompanyar-lo en la seva particular i intrigant travessia pel desert a la recerca de peces per al futur museu-biblioteca de Montserrat, i conèixer els indrets reals dels passatges Bíblics amb la intenció d'il·lustrar una edició catalana de la Bíblia.

Per cert!, avui divendres a les 8 del vespre, en Martí Gironell fa la presentació del seu llibre a la Sala d'exposicions "El claustre" de Girona amb la intervenció especial de la Núria Esponellà, escriptora d'èxit i autora del llibre "Rere els Murs" basat en el Monestir de Sant Pere de Rodes.

Us deixo amb un vídeo d'en Martí Gironell que, ja aviso, canviaré tant aviat pengin a la xarxa la presentació d'avui del llibre que es farà a la Sala d'art del carrer nou de Girona.

0 comments:

Publica un comentari a l'entrada