dimarts, 2 de desembre de 2008

Jordi BONELLS. L'Escriptor de moda d'aquest novembre 2008.

Benvolguts internautes,

Si fa unes setmanes parlàvem del llibre "La segona mort de Jesucrist" d'en Francesc Puigpelat com un llibre que no passarà desapercebut durant aquestes festes de Nadal, ara us vull parlar d'un altre llibre que de ben segur figurarà entre els més venuts les properes setmanes; em refereixo al llibre d'en Jordi BONELLS que porta com a títol "Déu no surt a la foto", el qual, està assolint molt bones crítiques i ja figura entre els millors considerats per bona part dels lectors.

L'escriptor:

Jordi Bonells, (Barcelona, 1951) va marxar a França el 1970 i des del 1976 ha estat professor de literatures hispàniques a diverses universitats franceses. La seva trajectòria literària s}ha desenvolupat de forma paral·lela a la seva carrera docent i va ser finalista del Premio Herralde de novel·la el 1998 amb “La luna” i segon finalista del Premio Planeta el 2000 amb “El olvido”. L’any 2004 va publicar la seva primera obra escrita directament en francès, “La deuxième disparition de Majorana”. I més recentment, el passat dia 17 de novembre va guanya el X Premi Unicaja de Novel·la Fernando Quiñones, dotat amb 30.000 euros, amb la novel·la presentada amb el títol “Sfumato”. Amb “Déu no surt a la foto”, Jordi BONELLS confirma el seu talent literari.


2 comentaris:

  1. Fa setmanes que no vaig a la llibreria, el tindré en compte per a la propera visita!

    ResponElimina
  2. T'alabo l'exquisit gust literari que tens -he llegit tot el que ha tret aquest home i veritablement és fantàstic-, ara bé, malauradament el teu pronóstic de que serà un dels llibres més venuts les properes setmanes... em sap greu però ni de lluny, ja que, amb molta sort, potser trobes un exemplar mig amagat en algunes llibreries, a la majoria ni això.

    ResponElimina