diumenge, 15 de juny del 2008

La profecia 2013 - Francesc Miralles

És un llibre que comença amb moltes expectatives d'acció i misteris, i recorda la intriga dels llibres d'autors tant coneguts com Dan Brown, amb la singularitat que l'acció, inicialment, es situa a Girona i el seu autor és nascut a casa nostra.
He de confessar que tot i tenir el ressò mediàtic que va assolir en el Sant Jordi de l'any 2008, a mi particularment, m'ha semblat que a mesura que avances cap al final del llibre, la trama es va desinflant a poc a poc fins que acaba d'una manera tan sorprenent com senzilla. Potser és que en Francesc Miralles tenia alguna pressa per acabar el llibre?

De totes maneres és un llibre que recordaré amb una certa simpatia però no serà, segur, dels llibres que situaria en els primers llocs de la meva prestatgeria o "metafòricament parlant" com a capdavanters en el meu celler personal de literatura.

En resum: un llibre distret, amè i que es desinfla cap al final.

1 comentari:

  1. L'acabo de llegir, i tot i que l'ambientació es molt atractiva (la nostra terra), es veritat que comença molt be però que te un final massa senzill i ràpid. es una llàstima. "El quart reight" va ser algo millor. Tanmateix la narrativa està molt bé, es clara, neta i no et perds.

    ResponElimina