dissabte, 1 d’abril del 2023

La vida continua com a la Carmeta li hagués agradat.

 


Benvolguts lectors i lectores,

Fa més d'un any que la mare ens va deixar. Quan va marxar d'aquesta terra, per ocupar el seu lloc al costat de les persones estimades que l'esperaven amb els braços oberts dalt del cel, vàrem sentir una buidor que ens ha costat molt de superar. Dic "ens" perquè amb el cor arrugat com una pansa resseca, es va acomiadar del pare, de dues filles i de mi, el seu fill. Sé del cert que molta més gent la deu trobar a faltar, però el dolor, l'enyorança i la tristor que sentim els de més a la vora, segur la podeu entendre quan recordeu aquells que més heu estimat.

Però com deia en el títol, estic segur que és feliç allà on està i vol que nosaltres continuem endavant amb la seva complicitat i la força de voluntat que d'ella, vàrem heretar.

Així doncs, tinc una bona notícia per tots vosaltres, en pocs dies tindrem a les mans el meu tercer llibre publicat per una editorial de Sant Joan les Fons. La portada ja la coneixeu, l'acabeu de veure al començament d'aquesta ressenya, però si voleu conèixer una mica més de que va, podeu clicar l'enllaç que us deixo a continuació on veureu un personatge amb gorra i pipa que us en farà cinc cèntims.

(https://youtu.be/ivKLJzflzaY)

Una abraçada i fins aviat,

Jordi

0 comments:

Publica un comentari a l'entrada