dimecres, 11 de setembre del 2019

Encetem el Collita 5.0

De la cuina de l'espai de creació 
-del Centre d'Art i Natura de Farrera- 
directe al bloc.




Benvolguts i benvolgudes,

Enceto una nova pàgina (Collita 5.0) per recollir tot allò que he vist, sentit i experimentat en el meravellós taller  d'escriptura impartit per la Raquel Picolo, el darrer cap de setmana. En un poblet molt petit però a la vegada majestuosament entranyable com és Farrera.

Un lloc on la creació entra en simbiosis sense voler amb la natura.
On afloren les millors idees creatives, no solament en el camp de l'escriptura, sinó en qualsevol de les altres vessants artístiques que us pugueu imaginar.

Si algun dia hi feu cap, no us perdeu l'oportunitat de allotjar-vos en una de les casetes de pedra natural de Farrera -gestionades- per en Lluís del Centre d'Art i Natura i tampoc deixeu passar l'ocasió, d'assaborir els plats deliciosos que cuina l'Arnau; el cuiner que crear ART amb cada àpat que surt del seu fogons.

Sense cobertura als mòbils, ni ràdios xerraires o estridents televisors, escolteu el silenci que us embolcalla. Notareu com el món s'atura i s'obre pas tot allò creatiu que porteu amagat a dins.

És la desconnexió pura i dura per arribar a la connexió absoluta. La vostre.

Nota:
Us connectar amb la pàgina Collita 5.0 a través de l'enllaç del mateix nom a accedint pels subtítols de l'encapçalament del bloc.

Fins aviat,
Jordi

0 comments:

Publica un comentari a l'entrada