dissabte, 7 d’abril del 2012

Sant Jordi 2012. De tot, molt i bo.

Salut internautes,

Aquest any, sí que sí. Vull dir... que aquest Sant Jordi 2012 arriba farcit de lectures interessants i de molta qualitat. Les llibreries ja han carregat els seus stocks. Els editors estan ja, en el compte enrere per fer els darrers retocs. Els distribuïdors van de bòlit perquè totes les llibreries del país rebin puntualment les seves comandes. Els agents literaris quadren amb calçador les agendes dels escriptors amb els horaris per les signatures de llibres al carrer. Els escriptors es submergiran en un autèntic bany de masses durant la diada de Sant Jordi. Els diaris ens mantindran informats de les darreres novetats i ompliran les seves pàgines d'entrevistes i de publicitat de llibres. Els mitjans de comunicació dedicaran programes sencers i ens faran ressò del volum de vendes, de rànquings i d'entrevistes amb els escriptors revelació del moment. I nosaltres... (ai! nosaltres...) lectors lletraferits, acollirem amb il·lusió tot aquest allau d'informació, sortirem al carrer, i ens deixarem seduir per la màgia dels llibres i de la diada. Benvinguda sigui! aquesta i moltes diades més.

Com veieu la màquina literària ha passat d'escalfar motors a engegar màquines a tot drap. Us deixo amb unes quantes imatges de llibres "estrella" que a través del boca-orella han aconseguit situar-se en els primers llocs dels llibres més venuts des de començaments d'any fins ara, i que segurament, mantindran el seu èxit també durant aquest Sant Jordi 2012.

Bona tria, i bona diada.

2 comentaris:

  1. Ja he llegit alguns d'aquests i de fet un el tinc aquí al costat: 'Joc de trons'. Per Sant Jordi no solc comprar-me res, perquè em compro llibres constantment. Ara, si me'n regalen algun, no em queixo pas! Segurament alguns d'aquesta imatge que mostres acabaran a les meves mans tard o d'hora. Veurem quins són els més venuts, tot i que no sempre és garantia de res, això.

    ResponElimina
  2. jo també en compro tot l'any i per Sant Jordi intento controlar-me, però sempre acabo comprant-ne més dels que voldria...

    ResponElimina