diumenge, 21 de novembre del 2010

Estrenada la primera part de "Harry Pottert i les relíquies de la mort"

Salut internautes, 
Ja la tenim als cinemes.
Dos anys han passat des de que va sortir publicat el setè llibre "Harry Potter i les relíquies de la mort" fins a la seva emissió per la gran pantalla. Tot i així, tampoc de forma complerta. Hi haurà una segona part al cinema que serà la que tancarà tota la història de les aventures i desventures d'en Harry Potter i el seu pas per Hogwarts.
Han estat onze anys des de que var sortir publicat el primer llibre en català el 1999 (dos abans en castellà) i nou des de que vam poder veure la primera pel·lícula en català. 
Els lectors i/o seguidors de la saga hem crescut més o menys al mateix ritme que ho feien els seus personatges.
Tant per tant no sé si m'esperaré dos anys més per veure la segona i definitiva part de la història en el cinema o si m'esperaré a tenir-la en DVD. 
Bé, suposo que per militància i donat el nivell miserable actual de projeccions que es fan de cinema en català, i encara que "les crispetes vagin cares", acabaré per contribuir al consum de cinema en català. 

A través de la imatge podreu entrar en un blog molt interessant que us explicarà tots els detalls, anècdotes, curiositats i encanteris del món que envolta la "septologia", si és que es pot dir així, d'en Harry Potter.
Fins aviat,
JORDI

0 comments:

Publica un comentari a l'entrada