dissabte, 26 de setembre de 2009

3 llibres en 4 línies.

Salut internautes,

Ara feia dies que no actualitzava el blog, però tot arriba i aquesta vegada us vull resumir en poques paraules tres llibres que he llegit després de devorar l'última part de la trilogia "millenium".

1r llibre: Una llaminadura, de Muriel Barbery

Un llibre que em van regalar i que malauradament no ha aconseguit captivar-me ni entusiasmar-me. Potser "L'elegància de l'eriçó" va assolir un major èxit, però pel que fa a mi, "La llaminadura", no la vaig poder acabar de tan empalagosa que se'm va fer.

2n llibre: Com el riu que flueix, de Paulo Coelho

Dues-centes vint-i-quatre pàgines, cent relats aproximadament. La majoria, carregats d'ideologia catòlica del tot innecessària. Altres, que no ens aporten res d'especial i uns pocs, que realment et fan pensar o reflexionar. Però com a mínim és un llibre que et passa ràpid per la seva brevetat.

3r llibre: El vencedor està sol, de Paulo Coelho.

Un llibre molt ben documentat. Ens ensenya les corruptel·les que es viuen en el món del glamour i dels festivals de cinema. Ambientat en el Festival de Cinema de Cannes, però que ben bé es podria ubicar en el de Donostia. Descriu una història d'assassinats força engrescadora.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada