dissabte, 26 de setembre del 2009

3 llibres en 4 línies.

Salut internautes,

Ara feia dies que no actualitzava el blog, però tot arriba i aquesta vegada us vull resumir en poques paraules tres llibres que he llegit després de devorar l'última part de la trilogia "millenium".

1r llibre: Una llaminadura, de Muriel Barbery

Un llibre que em van regalar i que malauradament no ha aconseguit captivar-me ni entusiasmar-me. Potser "L'elegància de l'eriçó" va assolir un major èxit, però pel que fa a mi, "La llaminadura", no la vaig poder acabar de tan empalagosa que se'm va fer.

2n llibre: Com el riu que flueix, de Paulo Coelho

Dues-centes vint-i-quatre pàgines, cent relats aproximadament. La majoria, carregats d'ideologia catòlica del tot innecessària. Altres, que no ens aporten res d'especial i uns pocs, que realment et fan pensar o reflexionar. Però com a mínim és un llibre que et passa ràpid per la seva brevetat.

3r llibre: El vencedor està sol, de Paulo Coelho.

Un llibre molt ben documentat. Ens ensenya les corruptel·les que es viuen en el món del glamour i dels festivals de cinema. Ambientat en el Festival de Cinema de Cannes, però que ben bé es podria ubicar en el de Donostia. Descriu una història d'assassinats força engrescadora.


0 comments:

Publica un comentari a l'entrada