divendres, 4 de gener del 2013

La collita vinico- literària del 2012

Salut internautes,

Sempre m'ha assemblat una gran idea adjuntar dos plaers com són el tast d'un bon vi i la lectura d'un bon llibre. Doncs bé, en el darrer programa de 2012, del Via Llibre, tres periodistes literaris fan una mena de "divertimento", parlant de la collita literària de l'any 2012 tot assaborint un vi que els hi desperta diverses sensacions sobretot... el gust en boca.

En aquest recorregut literari hi trobarem escriptors joves que s'han afiançat aquest darrer any, escriptors de qualitat, llibres que ens poden deixar "ressaca", èxits que ens conviden a passar una bona estona de festa i alegria, llibres amb solera com els que commemoren centenaris i efemèrides de grans escriptors, fenòmens novel·lístics que ens conviden a agafar un punt d'erotisme i a consumir-los a granel, llibres que val la pena conservar com els caldos vinícoles grans reserves, i fins i tot algunes varietats novel·lístiques.

Tot i que aquesta mena de maridatge literari esdevé en la primera meitat del programa (els primers 12 minuts) us deixo tot el vídeo del programa perquè hi podreu trobar un mini reportatge de "El bosc" de l'Albert Sanchez Piñol molt interessant i unes quantes recomanacions força encertades.

Fins aviat,
Jordi

0 comments:

Publica un comentari a l'entrada