dissabte, 11 de desembre del 2010

L'escriptora més famosa de Dorsten (Alemànya), ve a Barcelona!

Salut internautes,

Una molt bona notícia: La Cornèlia Funke presentarà el seu llibre Reckless (Carn de Pedra) dilluns que ve dia 13 a les 19:00 hores al FNAC El Triangle a la Plaça Catalunya de Barcelona. Vindrà acompanyada d'en Francesc Miralles.

Les presentacions on un escriptor presenta el llibre d'un altre sempre resulten molt gratificants i em semblen una molt bona pràctica, hehehe. De fet, sempre pots aprofitar l'ocasió per conèixer una mica més de la vida literària dels escriptors i les vivències que han passat per escriure els seus llibres. Curiosament ahir divendres a Girona, va ser el torn d'en Martí Gironell acompanyat per la Núria Esponellà i aquest dilluns, doncs, tindrem al nostre abast, un altre duo de prestigi format per la Cornèlia Funke i en Francesc Miralles.

No m'estendré amb la sinopsis del llibre perquè la podreu consultar a través del link de la imatge, però sí que us donaré una altra bona nova, allà va: el productor Lionel Wilgram de Harry Potter i Sherlock Holmes serà l'encarregat de portar la novel·la a la gran pantalla. Tot i que encara no hi ha data per l'estrena, de ben segur serà un altre èxit de taquilla d'aquest productor.

Us deixo amb un vídeo de la Cornèlia Funke i un tràiler del llibre que inciten a la lectura.

Fins aviat,
Jordi

0 comments:

Publica un comentari a l'entrada