divendres, 29 d’octubre del 2010

Cor de tinta de Cornelia Funke

Salut internautes,
Ara fa un parell de dies (o tres, o quatre, o cinc, o sis dies, hehehe) que la Gemma P. em va parlar de la Cornelia Funke. Una de les escriptores de més èxit nascuda a Dorsten (Westfalia - Alemanya) i que ha triomfat amb les seves obres de literatura fantàstica adreçades inicialment a un public infantil i juvenil.

Un dels llibres que la van catapultar a la fama va ser Cor de tinta publicat en català per l'editorial "La Magrana" l'any 2008. El primer de la trilogia del món de tinta, la qual, consta de: Cor de tinta, Sang de tinta i Mort de tinta.
Pel que he pogut veure, aquesta trilogia d'aventures fantàstiques, no té res a envejar a les pel·lícules d'en Harri Potter, per posar un exemple de renom mundial.
Cor de tinta, forma part dels grans èxits internacionals. S'ha traduït a més de 30 llengües arreu de tot el mon i les seves vendes es conten per milions del llibres venuts. L'any 2009, la novel·la va saltar a la gran pantalla amb uns repartiment d'actors de primer nivell entre els quals hi ha: Brendan Fraser, Andy Serkis, Paul Bettany, Helen Mirren, Jim Broadbent, entre altres.

Així doncs, Gracies Gemma. 
Quedar clar que hi ha més vida ( i quina gran vida!) al darrera de Harry Potter.
Fins aviat,
JORDI

0 comments:

Publica un comentari a l'entrada