diumenge, 16 de juliol del 2017

El laberint dels esperits - Carlos Ruiz Zafon

Salut internautes,

El novembre del 2016, sortia publicat El laberint dels esperits el darrer llibre de la tetralogia d'El cementiri dels llibres oblidats. Una nova obra mestra que rebla com si es tractes d'una joia, el tres volums anteriors. Amb qualsevol dels quatre volums d'aquesta saga que he llegit, sempre he rebut un munt de sensacions, emocions, vibracions que van des de: la nostàlgia, dels carrers entranyables de la Barcelona més gòtica a,  la tensió i les inquietuds farcides de misteris que ens posa en safata en Carlos Ruiz Garzón. Tot això, ben mesurat i amb el seu propi tempo, aconsegueix captar totes les nostres neurones quan llegim qualsevol dels quatre llibres de la tetralogia.

Aquest darrer volum, tanca totes les preguntes que al llarg dels tres llibres anteriors ens hem anat formulant. Us recomano que l'agafeu amb calma i durant estones llargues de lectura. No tingueu pressa en acabar-lo. A cada pas, a cada línia, a cada pàgina que avanceu del llibre, es convertirà a les vostres mans en una delícia literària.  Ja sigui, si us trobeu en els punts àlgids de la novel·la o en els moments de calma temperada dels seus protagonistes. Assaboriu-lo. Val la pena.

1 comentari:

  1. Ruiz Zafón ha aconseguit cansar-me i no sé si llegiré aquest quart volum, i mira que he llegit tots els altres i tots els seus llibres anteriors, però com et dic, ha aconseguit cansar-me amb aquests aires tan místics i tan fantàstics, i per tant irreals d'uns entorns que coneixem massa bé. A més em fa la impressió de ser un paio que s'agrada molt a ell mateix, no ho sé. El cas és que 'L'ombra del vent és una joia', i el tercer no està malament, però ets el primer que veig que no odia profundament 'El joc de l'àngel'. Per culpa d'aquest vaig trigar molt temps a llegir 'El presoner del cel', i tot i la remuntada, encara estic pensant si llegiré aquest.

    ResponElimina