dilluns, 17 d’abril del 2017

Sant Jordi 2017 (13+5+5) d'abril.

Salut internautes,


Tornem a tenir molt bona qualitat literària al nostre abast. He seleccionat aquests tretze llibres de ficció perquè crec que son els que ens faran gaudir - més intensament - en les nostres estones íntimes de lectura. Són recomanables cent per cent. A ulls tancats. De fet, per si sols, molts d'ells son grans obres de la literatura actual i uns quants, han estat guardonats amb importants premis literaris el 2017. També hi ha algun d'aquests, que va ser editat anys anteriors, però per la seva mestria i rellevància, torna a ser un èxit de vendes any rera any.


A l'apartat de "no ficció" n'he triat cinc que estant triomfant en el boca-orella de molts lectors. El poder, els perjudicis preconcebuts, els tabús o les inquietuds sobre com podem aconseguir un nou estat o una nova república, formen part dels llibres més demanats actualment a les llibreries. Valia la pena deixar-vos les seves portades en aquest blog perquè els tinguéssiu presents de cara a la diada de Sant Jordi.


Finalment cinc llibres per el públic més jove de cada casa. Tots cinc, tenen la virtut de ser unes magnifiques portes a iniciar o consolidar un costum tan sa i beneficiós com és la lectura.

Fins aviat,
Jordi

0 comments:

Publica un comentari a l'entrada