dimarts, 22 de setembre del 2015

Més de 300 escriptors recolzen la independència - Manifest Junts pel Sí

Salut Internautes,

El moment s'ho val.
La coherència i les conviccions de qui us parla en aquest blog literari, fa que sigui del tot adient fer-ne ressò del manifest que més de tres-cents escriptors van subscriure recolzant la independència del nostre país.


El MANIFEST diu així:
"Tothom sap que el nostre país es troba en un moment excepcional.Tenim una oportunitat que potser sigui única per decidir el nostre futur i assegurar una vida millor per a tothom. Per això creiem que és molt important que Junts Pel Sí guanyi a les urnes i que els representants electes facin possible aquest somni que una gran majoria compartim i que tenim a les nostres mans convertir en realitat. Per això hem decidit donar suport a aquesta candidatura. Creiem que encarna l'esperit unitari que sempre ha enfortit Catalunya. Som més de 300 escriptors i escriptores que, davant d'aquesta cita electoral del 27 de setembre, donem el nostre suport a la candidatura Junts pel Sí. Tots els que en tenim el dret anirem a votar i demanem que faci el mateix tothom que vulgui sortir d'aquest bucle perniciós i començar un futur molt millor. Que cap vot a favor de la plena sobirania no es quedi a casa!"

ALGUNS ESCRIPTORS ADHERITS:
Sílvia Alcàntara, Jordi Arbonés, Lluís Anton Baulenas, Sebastià Bennassar, Joan Daniel Bezsonoff, Lolita Bosch, Blanca Busquets, Jaume Cabré, Assumpció Cantalozella, Andreu Carranza, Toni Clapés, Manuel Cuyàs, Jordi Dausà, Rosa Fabregat, Celdoni Fonoll, Martí Gironell, Jordi Homs, Jordi Jané, Maria de la Pau Janer, Joan-Lluís Lluís, Salvador Macip, Andreu Martin, Biel Mesquida, Jordi Mir, Pep Molist, Montserrat Palau, Víctor Pàmies, Marc Pastor, Alfred Picó, Agustí Pons, Pilar Rahola, Maria Carme Roca, Maria Mercè Roca, Xavier Rubert de Ventós, Sebastià Roig, Teresa Sagrera, Marius Serra, Jordi Suñé, Jesús Tibau, Xulio Ricardo Trigo, Antonia Vicens, Vicenç Villatoro, Olga Xirinacs.

Si voleu veure la totalitat dels escriptors adherits podeu clicar aquí mateix.

Fins aviat,
Jordi

0 comments:

Publica un comentari a l'entrada