dilluns, 19 de gener del 2015

Wonder - RJ Palacio - (El llibre crossover per excel·lència)

Salut internautes,

Com ja sabem, no sempre els llibres més venuts, són sempre els llibres més llegits. També sabem, que els llibres més llegits no tenen per què ser llibres (podríem dir) de "santa devoció" per tots els lectors. Fins i tot, reconeixem, que per molt que un llibre arribi a la categoria de "best-seller" ens pot passar, que aquell llibre no ens faci el pes per múltiples raons.
Però el que sí que és cert és que quan descobrim un llibre "revelació"..., quan ensopeguem amb una escriptora (fins en el moment desconeguda) que escriu el seu primer llibre i que sense publicitat mediàtica de cap tipus, resulta que el seu llibre, es fa present d'una forma sistemàtica i continuada a les llistes dels llibres més venuts..., i quan ens adonem que el seu nom es va estenen a través del boca - orella com si fos una taca d'oli..., aquest llibre i aquesta escriptora, com a mínim, acaparen bona part de la nostra atenció. 

Després i un cop llegida aquesta descoberta, arribarà el moment de valorar el grau d'impregnació que ens ha deixat la seva lectura. I creieu-me que després de llegir Wonder us sentireu bé, molt bé, possiblement il·lusionats amb la història que acabeu de llegir i amb renovats propòsits de millorar certs aspectes de la vida quotidiana que ens envolta.
Ens trobem davant d'un llibre entranyable, la lectura del qual, no entén d'edats. De fet, m'agradaria que en poc temps, esdevingués un llibre de lectura obligatòria en la majoria de centres docents del nostre país. 

En fi ,us deixo amb petit tràiler del llibre que us pot donar alguna pista sobre el tema del qual tracte el llibre.
Fins aviat,
Jordi

6 comentaris:

  1. Aquest si que el tinc previst llegir en breu.

    ResponElimina
  2. El teu comentari m'ha fet entrar ganes de llegir-lo!

    ResponElimina
  3. Me l'he mirat més d'un cop, quan el trobi a la biblioteca l'agafaré.

    ResponElimina
  4. Si me segresta me dixaré. Si no demana un segrest gaire alt, ho faré io.

    Hola! :-)

    ResponElimina
  5. La primera persona que em va parlar d'aquest llibre va ser la meva neboda de 12 anys, la qual em va explicar que era el millor llibre que havia llegit. Un dia dinant, tu vas comentar que era un molt bon llibre i vaig començar a llegir-lo. La veritat és que és un llibre que tothom hauria de tenir a casa.

    ResponElimina