diumenge, 26 d’octubre del 2014

Enganxat a "El llindar de l'eternitat" de Ken Follet

Salut internautes,

El passat mes de setembre Ken Follet, va publicar el tercer llibre de la trilogia "The Century". 
L'escriptor tancava així tot un segle d'emocions que va iniciar a grans trets, amb la primera guerra mundial amb "La caiguda dels gegants", va continuar amb els anys de la segona guerra mundial amb "L'hivern del món" i ara tanca tot el segle XX en l'època en que gairebé tot Europa estava sota el designi de dues superpotències mundials i de la guerra freda amb "El llindar de l'eternitat".

Diuen que Ken Follet és un valor segur, que els seus llibres es venen sols i que fins i tot no cal fer-li molta promoció perquè quan treu un nou llibre hi ha prou amb el boca-orella. Doncs sí. Tot això és veritat. No és molt habitual que un escriptor compleixi amb escreix totes les expectatives que un s'havia imaginat abans de comprar un llibre, però és que és refotudament cert. No solament et manté intrigat capítol rera capítol sinó que fins i tot en el moment en que l'acció baixa la seva intensitat, gaudeixes amb el seu llenguatge senzill, planer, directe, descriptiu i imaginatiu. 

En les tres-centes pàgines que porto fins al moment, ja m'he emocionat, he odiat, he rigut i m'he oblidat sovint de l'entorn (de vegades) sorollós que m'envoltava. És el que diríem "la prova del nou" d'un bon llibre i creieu-me que en el meu cas l'ha superat amb matrícula d'honor.

En fí internautes, en la meva modesta opinió, és un llibre que val la pena que figuri en les vostres biblioteques ja siguin digitals o tradicionals de paper. 
En quan a la sinopsis de la trilogia, la podeu llegir a través dels enllaços d'aquesta ressenya, per si voleu entrar una mica més en detall a cada llibre.

Per acabar us deixo amb l'entrevista que li van fer als matins de TV3, el passat dos d'octubre de 2014, que segur us acabarà de convèncer, si és que encara en dubteu.
Fins aviat,
Jordi

2 comentaris:

  1. Jo ja hi estic ben enganxada. En Ken Follett és dels meus autors preferits i el llibre l'he començat fa uns dies.

    ResponElimina
  2. Carai, me l'apunto. Però hauré de començar per "La caiguda dels gegants". A veure si m'enganxa més que " Els pilars de la terra".

    ResponElimina