dimarts, 7 de maig del 2013

Hi ha vida després del Sant Jordi 2013? El que si hi ha és un "Infern" magnífic.

Salut internautes,

Després de la ressaca del Sant Jordi, crec que tots estem una mica saturats del bombardeig mediàtic sobre llistes de llibres més venuts, rànquings de venda i entrevistes més o menys oportunes. Per aquest motiu no us atabalaré amb un altre llistat sobre les vendes del Sant Jordi 2013. Però de totes maneres, i per si us ve de gust, us deixaré un parell d'enllaços que il·lustren i resumeixen molt bé els llibres que van aconseguir interessar a més gent el passat 23 d'abril de 2013.

I ara què?
Dues setmanes després del la diada nacional què ens queda?... quin autor de novel·les agafarà el relleu de l'Albert Sanchez Piñol? doncs..., tot apunta a una data: el 16 de maig del 2013. Dia que en Dan Brown treurà publicat: "INFERNO", el seu nou llibre amb el professor i catedràtic en simbologia Robert Langdon, com a protagonista principal de la seva obra.

En aquest nou cas, el professor Langdon es veurà arrossegat a un món terrorífic al voltant d'una de les obres mestres més importants de la literatura universal de la nostra història: "l'infern de Dante".

No acostumo a posar tastets de les novel·les, però en aquesta ocasió i com que encara no ha sortit publicada, us deixo a través de l'enllaç el pròleg i les primeres 16 pàgines que us ajudaran a fer més curta l'espera. ;-)

Ara me n'adono que potser sí que hi ha vida després del Sant Jordi literari, de fet, és tot un món inquietant, terrorífic, misteriós, engrescador i encantador com l'Infern. L'infern de Dante i d'en Brown que s'entremesclen magistralment en aquesta novel·la.
Fins aviat,
Jordi