dissabte, 24 de març del 2012

Escalfant motors pel Sant Jordi 2012

Salut internautes,

Hi ha vegades que un llibre agafa volada i sobresurt de manera natural sobre els altres; que de cop i volta el comences a estimar, fins i tot, abans que surti editat. I quan per fi surt a la venda, a les poques setmanes, les xarxes socials i els mitjans de comunicació porten riuades d'opinions dels primers lectors que l'han llegit i s'han emocionat amb aquest determinat llibre. Aleshores comença a funcionar el boca- orella i la seva fama va creixent i creixent de forma exponencial, fins que arriba a traspassar fronteres, es tradueix a diversos idiomes o salta a la gran pantalla.

L'altre dia la Sandra Bruna ens comentava que havia ensopegat amb una novel·la que tenia tots els ingredients per entusiasmar al lector que gaudeix amb la novel·la històrica, però també amb la novel·la de sentiments, perquè "el llibre" en qüestió, també és una novel·la de superació, de lluita pels somnis i el que és millor, el poder d'aconseguir-los.  Aquest llibre és... "El Mercader" de la Coia Valls. Un llibre que, pel que sembla, tots els astres s'hi han alineat i que pot ser un dels que destaquin i molt dins dels èxits de venda el proper Sant Jordi. Jo ja el tinc reservat!

Fins aviat,
Jordi

2 comentaris:

  1. Fa molt que no llegeixo novel·la històrica, i a més he sentit anomenar aquesta escriptora, així que potser jo també faré un pensament, gràcies per la recomanació.

    ResponElimina
  2. Agraeixo de tot cor teva aportació vers la meva nova novel·la, El mercader,Jordi Policarp. Gràcies!

    Tanmateix a en XeXu el seu interès. No us decebrà, amics!


    M'agradarà saber les vostres reflexions un cop l'hàgiu llegida.

    Una forta abraçada.

    Coia Valls.

    ResponElimina