dissabte, 14 de gener del 2012

Pinta bé. "Homes d'honor" d'en Xavier Bosch.

Salut internautes,

D'aquí a unes dues setmanes tindrem a les llibreries el segon llibre de l'escriptor Xavier Bosch. És un d'aquests llibres que quan te'l presenten per algun mitjà de comunicació, intueixes que tindrà força èxit. Si més no, aquesta ha estat la impressió que he tingut al conèixer la trama i recordar que la primera novel·la d'aquest escriptor-comunicador havia estat "Se sabrà tot" (premi Sant Jordi de novel·la 2009).

"Homes d'honor" és un thriller protagonitzat pel mateix personatge creat per Xavier Bosch a la seva primera novel·la. Santana, investiga qui va cremar el Liceu des del seu nou programa televisiu,  ensopega amb la màfia siciliana i descobreix el passat real del pare de l'alcalde de Barcelona. Ficció imaginativa o una possible realitat? Haurem d'esperar al 24 de gener per treure'n les nostres pròpies conclusions.

En fi, internautes, us deixo amb el vídeo promocional de la novel·la. Està bé. Conserva aquell estil autèntic i  modern de les novel·les negres que està tant de moda avui dia.

Fins aviat,
Jordi
Font: Diari Ara / Proa-Grup 62 /Youtube (vídeo promocional). Article 566 - J.M. Solé - "Vols llegir?" - Ràdio Nova. Imatge extreta del Youtube (vídeo promocional).

3 comentaris:

  1. Em sembla que, canviant una mica els temes, es tracta de la mateixa novel·la, al cap i a la fi. Vaig llegir la primera, i em va agradar a mitges. Té coses atractives, però per altra part no em va enganxar tant com s'esperaria per la propaganda que va tenir. Penso que era una mica exagerat donar-li un premi així. No la descarto, però no puc dir que ho estigués esperant amb candeletes, no sé si m'explico.

    ResponElimina
  2. Sí que pinta bé. Pel tema segur que serà un èxit de vendes.

    ResponElimina
  3. Jo també vaig llegir la primera i la vaig trobar una mica fluixa. Potser en fan tanta publicitat que després t'esperes molt.
    Qui sap, potser amb l'experiència, aquesta està millor...

    ResponElimina