dijous, 5 de maig de 2011

"El llegat de la Vall" o el "Codi de Vinci" català?

Salut internautes,
He acabat de llegir "El llegat de la Vall" de Jordi Badia i Luisjo Gómez. 
Abans de tot, vull donar les gràcies a aquests dos escriptors per publicar aquesta gran novel·la i fer-me recordar alguns aspectes oblidats de la meva infància quan (sense pràcticament haver assolit l'ús de la raó) corria juganer per aquesta vall amb els meus pares i les meves germanes.

És un llibre per passar-s'ho bé. Per entendre el perquè de la concentració de tant art romànic en aquest indret tan especial, i per conèixer les singularitats d'aquesta vall tan majestuosa; la mirem... per on la mirem.
Hi ha forces aspectes de la trama del llibre que ens recorden el "Codi de Vinci" de Dan Brown però això si, en un entorn molt més proper, tot i que també, molt desconegut per molts de nosaltres.
Sempre he cregut que un bon llibre a part d'atrapar-te amb la seva trama, t'ha de fer reflexionar i t'ha d'enriquir a la seva manera, interiorment. I aquest llibre ho aconsegueix. Com ho fa?, això és el que cadascun de vosaltres ho ha de descobrir, hehehe.
Bromes a part, de qualsevol manera, és un llibre molt recomanable i qui sap, potser saltarà (fins i tot) a la gran pantalla algun dia, hehehe.


El Llegat de la Vall from Legado del Valle on Vimeo.

2 comentaris:

 1. Aquest ja no el tinc a la llista, ja el tinc sobre la taula junt amb alguns altres a l'espera de ser començats...

  ResponElimina
 2. Bon dia, Jordi

  Respecte a aquest llibre n'esperava un miqueta més. Penso que el tema donava molt de si, però els autors no han aconseguit que fos un llibre que enganxi al lector.

  En fi, un bon intent.

  Gali
  http://malviatge.blogspot.com
  http://laquimicafunciona.blogspot.com

  ResponElimina