dimarts, 15 de març del 2011

Bona collita de llibres. De Maria Carme Roca a Salvador Macip

Salut internautes,
Poques vegades em passa que les novetats de la setmana m'inciten a comprar-me uns quants llibres de cop, compulsivament, frenèticament. 
És aquella mena de rampell que t'agafa quan determinats llibres t'entren pels ulls i no només per l'aspecte extern, més o menys atractiu del llibre, sinó per l'autor/ra que els escriu i sobretot per l'argument que s'entreveu interessant quan llegeixes la contra portada o te n'assabentes dels bons comentaris que ha fet la crítica.


Aquest va ser el cas d'Escollida pels Déus (de Maria Carme Roca), i també és el cas de: Promet-me que seràs lliure (de Jordi Molist), Conclusions Preliminars (de Donna Leon), Mar de foc (de Chufo Lloréns), El llegat de la Vall (de Jordi Badia i Lluisjo Gómez) o Ullals (de Salvador Macip i Sebastià Roig).

En resum podríem dir que aquesta setmana és especialment bona en la "collita" de llibres. De ben segur que en sentirem a parlar llargament i veurem moltes reedicions, símptoma de l'èxit i la gran volada que agafaran la seves vendes.
Fins aviat,
Jordi

5 comentaris:

  1. Dons, apa, a llegir que t’has buscat un munt de feina. Bona collita.

    Fins aviat

    ResponElimina
  2. Caram, una selecció ben bona i variada (gràcies per incloure'ns!). Espero que passis molta por amb els Ullals :-)

    ResponElimina
  3. Tinc ganes de llegir Mar de Foc, vaig llegir Et donaré la Terra i em va agradar molt, però per llegir un llibre d'aquesta embargadura cal disposar de temps i ara mateix no es el cas.

    ResponElimina
  4. Hola! Primer de tot dir-te que m'encanta el teu bloc!

    Estèticament, quan entres ja incita a començar a llegir-lo. Respecte el contingut, trobo molt interessants els teus comentaris! Ja ens explicaràs què tal la selecció de llibres de l'entrada.

    Peronsalment, Chufo Llorens em va captivar amb "Et donaré la terra" com ha comentat Ferma. De Jordi Molist he llegit "La reina oculta" que em va enganxar de bon començament per tractar el tema dels trobadors occitans!

    ResponElimina
  5. Llàstima que avui la meva lliberia habitual està tancada, però demà em faltaran cames per anar a comprar llibres, que són la meva perdicio, o no...


    Des del far amb llibres.
    onatge

    ResponElimina