dilluns, 28 de desembre del 2009

ELS FINALISTES DEL 2009

El "Símbol perdut" d'en Dan Brown i "Rere els murs" de la Núria Esponellà, encapçalen el llistat dels més venuts en l'última setmana del 2009.

El top ten d'aquest final d'any, ens confirma alguns títols com a veritables candidats a futurs "best sellers" com per exemple els arxi-coneguts: "Olor de Colònia", "Winesburg, Ohio", "Els jugadors de Wist" i com no, la trilogia de l'Stieg Larson com a gran triomfadora i conqueridora de gran part de les llistes d'èxits de l'any que estem a punt de deixar.

La sorpresa d'aquest últim llistat, ens arriba de la mà de Mathias Malzieu amb el seu llibre "La mecànica del cor" que ha aconseguit un notable èxit a França (170.000 còpies venudes).

Molts llibres han assolit grans èxits de venta durant l'any que deixem enrere, bé de fet, han estat exactament 96 llibres que setmana rera setmana, han compartit la llista dels 10 més venuts en aquest blog. Seria molt costós esmentar-los tots. I també seria una mica injust anomenar només uns quants títols dels 96 que han estat escollits com els més venuts al llarg d'aquest 2009. Tots ells han gaudit dels seus dies de glòria, fins i tot alguns, setmanes senceres d'èxits. Per aquesta raó us vull deixar a continuació l'adreça de l'àlbum Picasa perquè pugueu gaudir de les imatges de les seves portades.

Com sempre, podeu consultar la trama dels llibres en els links "Dels llibres més venuts" a la columna dreta d'aquest bloc.

BONES FESTES I UN MOLT MILLOR 2010 PLE DE FELICITAT... I PERQUÈ NO, PLE D'OBRES LITERÀRIES QUE ENS FACIN GAUDIR DE LA BONA LITERATURA.

Jordi.

http://picasaweb.google.es/Jordi.Policarp/LLIBRES_PEL_CELLER_96_2009#

0 comments:

Publica un comentari a l'entrada