dimecres, 26 d’agost del 2009

Stieg Larsson. Millenium - 3.

Hola internautes,

Tots hem sentit anomenar als llibres de l'Stieg Larsson com "La trilogia de culte".
Vint dies després de començar la tercera part d'aquesta trilogia "La reina en el palau de corrents d'aire" he acabat la seva lectura, amb la sensació que aquesta trilogia es mereix, amb tota la raó del món, ser considerada com a objecte de culte en el país dels lectors.

Com de costum, els èxits editorials no triguen a fer el salt a la gran pantalla i pel que sembla la segona part de la trilogia, que es basarà en el llibre de "La noia que somiava un llumí i un bidó de gasolina", la podrem veure al cinema el proper 16 d'0ctubre.
Pel que fa a la tercera i última part, sembla que encara és massa aviat per posar una data aproximada per la seva estrena. Què hi farem! Ens ho haurem d'agafar amb tranquilitat, jejeje.

I ara què?

Potser ens hem fet aquesta pregunta algun cop.
Doncs bé, existeix un projecte d'intel·ligència artificial anomenat Literature map, que en forma de núvol d'etiquetes, agrupa a diversos autors segons unes possibles afinitats literàries.
Tot i que, pel que fa als escriptors de casa nostra, deixa molt que desitjar. Proveu-lo i ja em direu que tal us ha anat.

Fins aviat,
JORDI.

0 comments:

Publica un comentari a l'entrada