dimarts, 14 de juliol del 2009

Totes les coses que no ens vam dir

« I si tinguessis una segona oportunitat? »

És un llibre que s'assembla a aquells vins de gran categoria.

De la mateixa manera que un vi, es va enriquint a mesura que passa el temps d'el·laboració, en Marc Levy, aconsegueix publicar una obra en la que es té la sensació que quan més s'avança en la seva lectura, més agrada. Fins que arribes al final del llibre amb un bon regust de boca (el que jo deia... com els bons vins).

El llibre sorprèn tant per la seva originalitat com pel llenguatge fresc i actual que fan servir els seus protagonistes.

Jo diria que és un llibre per passar-s'ho bé, al mateix temps que també serveix per reflexionar sobre les segones oportunitats que se'ns plategen a la nostra vida i que sovint, no sabem aprofitar.

6 comentaris:

  1. Hi ha gent que fins i tot me'l ha demanat a la feina. Estic desitjant saber els seus comentaris de seguida que l'acabin. hehehe.

    ResponElimina
  2. ja m'has fet agafar ganes de llegir-lo, l'anoto per la propera visita a la llibreria.

    ResponElimina
  3. Un blog molt treballat i molt interessant.
    Ja l'he introduït al meu lector de feeds per no perdre'm ni una.
    Una abraçada.

    ResponElimina
  4. la vida és tan tossuda en donar-no soportunitats com nosaltres en ignorar-les

    ResponElimina
  5. Aquest no me'l vaig llegir (tot i que en vaig sentir a parlar molt) però sí que he llegit els que li han vingut al darrera. M'agrada força, però quan va fer allò de la 1a - 2a part amb El primer dia em va deixar una mica mosca... Sort que aquest nou de La química secreta de les paraules torna a ser d'una peça! Crec que t'agradarà!

    ResponElimina