dimarts, 23 de desembre del 2008

LA LLIBRERIA 22. Desembre - 2008

Salut Internautes,
En un dels meus viatges per les diferents llibreries del país, no podia deixar passar de visitar una de les més grans, amb més trajectòria històrica, amb més activitat literària, amb més moviment social i amb més prestigi; estic parlant de la famosa "Llibreria 22".
Entre llibre i llibre, xerrada i xerrada, se'm va presentar l'oportunitat de conèixer el rànquing actualitzat dels llibres més venuts per aquesta llibreria, i que amb molt de gust us aniré transcrivint en aquest blog.
Així doncs, només em queda recomanar-vos, amb tot el convenciment de que us agradarà, que la visiteu periòdicament i demaneu informació sobre llibres, escriptors, presentacions i/o agenda de les seves activitats que segur que no seran poques al llarg de l'any.
Fins aviat,
JORDI
(Els meus agraïments a tota la penya de la llibreria 22 i en especial al Guillem).

dimarts, 2 de desembre del 2008

Jordi BONELLS. L'Escriptor de moda d'aquest novembre 2008.

Benvolguts internautes,

Si fa unes setmanes parlàvem del llibre "La segona mort de Jesucrist" d'en Francesc Puigpelat com un llibre que no passarà desapercebut durant aquestes festes de Nadal, ara us vull parlar d'un altre llibre que de ben segur figurarà entre els més venuts les properes setmanes; em refereixo al llibre d'en Jordi BONELLS que porta com a títol "Déu no surt a la foto", el qual, està assolint molt bones crítiques i ja figura entre els millors considerats per bona part dels lectors.

L'escriptor:

Jordi Bonells, (Barcelona, 1951) va marxar a França el 1970 i des del 1976 ha estat professor de literatures hispàniques a diverses universitats franceses. La seva trajectòria literària s}ha desenvolupat de forma paral·lela a la seva carrera docent i va ser finalista del Premio Herralde de novel·la el 1998 amb “La luna” i segon finalista del Premio Planeta el 2000 amb “El olvido”. L’any 2004 va publicar la seva primera obra escrita directament en francès, “La deuxième disparition de Majorana”. I més recentment, el passat dia 17 de novembre va guanya el X Premi Unicaja de Novel·la Fernando Quiñones, dotat amb 30.000 euros, amb la novel·la presentada amb el títol “Sfumato”. Amb “Déu no surt a la foto”, Jordi BONELLS confirma el seu talent literari.