dissabte, 4 d’octubre del 2008

Sorpreses d'última hora.

Hi ha llibres que no es volen esperar i treuen "el cap per veure la llum" abans d'hora com si fossin infants dins del ventre matern amb pressa per néixer, si més no, a la vida literària. De qualsevol manera els hi podem de dir: Benvinguts al nostre món.!!! i ...llarga vida. No ho creieu?.

Aquest és el cas del llibre de Francesc Puigpelat amb el títol “La segona mort de Jesús de Natzaret”, que tal i com us deia en un comentari, és una novel·la històrica detectivesca sobre la figura de Jesús, i que apareix després d'un altre llibre seu “Llops”, novel·la que sense fer gaire soroll ja ha venut uns 7.000 exemplars.

També podem trobar a les llibreries "Dies de França" de Narcís Comadira, un recull deliciós de petits i grans plaers amb accent francès que va viure en Narcís durant la seva estada a París, i el premi Marià Vayreda d'aquest any "Tractat de geografia" d'Isidor Cònsul.

Una altra novel·la que tenia pressa per veure la llum, ha estat "Serrallonga" de Rafael Vallbona, publicació la qual, es volia fer coincidir amb la sèrie televisiva sobre el bandoler que s'estrenarà properament a TV3.

Per altra banda i com que la vida està plena de sorpreses estic segur que aquests no seran els únics "llibres prematurs" que veurem sortir publicats abans d'hora. Que us hi jugueu? ... un cafè? .

Fins aviat internautes,
JORDI

0 comments:

Publica un comentari a l'entrada