dissabte, 4 d’octubre del 2008

Més avançaments o un cafè guanyat.

Aquells que vareu acceptar jugar-vos un cafè amb mi en l'anterior escrit d'aquest blog, sapigueu que l'heu perdut (jejeje).

És que es veia a venir...
Un cop s'avancen algunes editorials (per motius que no hi vull entrar) a treure els llibres al carrer, previstos pels propers mesos, s'avancen totes.

Així tenim la novel·la "Plagis" d'Urbà Lozano, un llibre que francament promet ser entretingut. El llibre "La història que m'escriu" d'en Fernando Trías de Bes, que tal i com diu la crítica, ens pot semblar un llibre amb un esplèndid engranatge narratiu que juga constantment amb el lector. Interessant no?

Finalment en Xulio Ricardo Trigo també ha tret abans d'hora la seva novel·la "El secret de la reina" ambientada al bell mig d'una Catalunya assolada per l'epidèmia de pesta negra més devastadora de la història, la Reina Elionor de Portugal i el monestir de Poblet. Molt recomanable per aquells a qui ens agraden les novel·les històriques a l'estil d' "El monestir de les ombres", "El monestir de l'amor secret" o fins i tot "L'Esglèsia del mar".

Fins aviat,
JORDI

2 comentaris:

  1. Hola Jordi!

    A l'equip del magazine cultural BLOC.TDI ens agrada molt el teu bloc. Per això la setmana passada vam decidir citar-te en el nostre programa.

    Pots veure'l al nostre bloc (bloctdi.wordpress.com), on també hem afegit un link cap a "Els Llibres del Celler".

    Esperem que t'agradi!

    Equip BLOC.TDI

    ResponElimina
  2. Eps! Plagis ha aparegut en la data prevista des de fa més de sis mesos (exactament el 10 de setembre). Per una altra banda, enhorabona pel bloc.

    ResponElimina