diumenge, 17 d’agost del 2008

Una lectora poc corrent - Alan Benett

Un llibre que atrau tant per la seva curta durada com per el seu argument. En aquest cas el d'una Reina que s'aficiona a la lectura de tal manera que les seves tasques protocol·làries i el seu aspecte personal queden en un segons pla fins a posar en perill els afers de la corona.

Per altra banda tots tenim al cap les nostres "Reines particulars" a les que també ens agradaria que un dia quedessin enganxades als plaers de la lectura, encara que no fins aquests extrems (jejeje).
En fi, aviat ens retrobarem quan l'hagi acabat.

Fins ara.

21 d'agost del 2008

Lectura començada vs. lectura acabada.
Si un començament d'un llibre ha de ser bo perquè ens enganxi des de les seves primeres ratlles, el final, d'alguna manera, ens ha de marcar interiorment perquè puguem dir que el llibre és realment bo o no.
I això és el que m'ha passat amb el seu final.
Per dir-ho senzillament, és... genial.
La forma d'acabar-lo que té el seu autor és d'aquells que t'arriben a sorprendre fins ben bé a la seva última línia.

Ens trobem davant d'aquella mena de llibres que es poden recomanar públicament sense cap mena de recança, amb la certesa que us agradarà si més no, a una gran majoria dels lectors.

2 comentaris:

  1. Hola, t'he descobert gràcies al comentari que has deixat en un dels blogs que més m'agarada 8el del llibreter). M'agrada força llegir i m'ha semblat interessant el blog, hi entraré sovint i anem comentant, no et sembla?? Fins aviat

    ResponElimina
  2. hola, jo també t'acabo de descobrir :)

    d'aquest llibre n'he llegit bones crítiques, i em crida força l'atenció. Un dia d'aquests l'hauré de buscar!

    ResponElimina